facebook.pngmobilephone.pngemail.png

MODERNIT JOOMLA!-KOTISIVUT YRITYKSELLE MAINOSFORCESTA

Mainoshuone Force toteutti ensimmäisen Joomla!-sivuston yritykselle vuonna 2005. Noista päivistä on kulunut aikaa ja nykyinen asiantuntemus ja tietotaito Joomlan ympärillä on kasvanut rautaiseksi. Mainosforce voikin sanoa tuntevansa Joomlan perinpohjin. Se taipuu nykyisin todella moneen. Me toteutamme sinulle Joomla!-kotisivut sillä vuosien aikana hankitulla rautaisella ammattitaidolla ja kokemuksella, mikä meiltä löytyy. Joomla! ja Mainoshuone Force ovat yhdessä loistava valinta sinulle.

Joomla! edustaa julkaisujärjestelmänä maailman toiseksi yleisintä, heti WordPressin jälkeen. Tosin sen markkinaosuus on huomattavasti pienempi, mutta se ei tarkoita missään vaiheessa sitä, että se olisi huonompi kuin WordPress.Ei ole tarkoituksellista verrata niitä keskenään. Meillä kotisivut voidaan toteuttaa molempiin ympäristöihin.

Jos kaipaat yrityksellesi todella monipuolista, turvallista ja hakukoneystävällistä alustaa kotisivujen pohjaksi, valintasi on Joomla! Toki Joomlasta löytyy muutamia muitakin tärkeitä ominaisuuksia yrityksen kotisivuja ajatellen. Alla on niistä lueteltuna muutamia.

1.Joomla! perustuu avoimeen lähdekoodiin ja on helposti räätälöitävissä

Kuten WordPress, Joomlakin on kotisivualustana täysin ilmainen ladata, käyttää ja se perustuu avoimeen lähdekoodiin. Tästä johtuen, kotisivujesi toteuttaja ja sinä voitte aivan huoletta muokata koodia haluamaksenne ja sivuillesi ei myöskään tule ohjelmistojen lisenssimaksuja.

2.Joomla! on turvallinen kotisivualusta

Joomla käyttää kaksivaiheista tunnistautumista kotisivujen hallintaan kirjauduttaessa. Tämä sulkee hakkereiden mahdollisuuksia kirjautua sisään pahojaan tekemään melko tehokkaasti. Joka kerta, kun kirjaudut sisään, Joomla! Luo tarvittavan koodin ja lähettää sen sinulle matkapuhelimeen. Hakkereille tämä on melkoista päänvaivaa...

Joomlan laaja ja tehokas kehittäjäjoukko paikkaa myös järjestelmässä havaitut tietoturva-aukot melko nopeasti. Joomlaan on myös saatavilla monia liitännäisiä, joilla sen ”hakkeriturvallisuutta” voidaan vieläkin parantaa.

3.Joomla! on hakukoneystävällinen suoraan paketista

Toisin kuin WordPress, Joomla! on hakukoneystävällinen suoraan paketista. Siihen on rakennettu sisään jo kaikki ne ominaisuudet, mitä tarvitaan luotaessa hakukoneoptimoituja sivuja. Se ei siis tarvitse mitään ylimääräisiä laajennuksia siihen, että hakukoneoptimointi saataisiin toimimaan.

4. Joomla! on monipuolisesti laajennettavissa ja käytettävissä

Joomla on erinomainen alusta varsinkin laajoille kotisivukokonaisuuksille. Voit vaihtaa kotisivujesi ulkoasuA melko rajattomasti. Joomla sallii useiden, toisistaan täysin poikkeavien ulkoasujen käytön samalla sivustolla.

Joomla on myös erinomainen valinta monikielistä sivustoa ajatellen. Joomla! on käännetty yli 75 eri kielelle ja monikielisyys on helposti otettavissa käyttöön.

Joomlan ominaisuudet ovat myös todella helposti laajennettavsissa. Yli 7000 laajennusta takaa sen, että ominaisuudet eivät lopu kesken.

5. Joomlan! kehittäjäyhteisö on aktiivinen ja laaja

Joomlan kehitys kulkee eteenpäin johtuen sen aktiivisesta ja laajasta kehittäjäverkostosta. Tilanne on aivan sama, kuin WordPressilläkin, kehitys jatkuu vakaana. Joomla! On turvallinen valinta myös tässäkin suhteessa.

6. Joomla! on palkittu järjestelmä

Joomla! on myös saanut monta palkintoa kotisivujen ylläpitojärjestelmien välisissä kilpailuissa. Tällaiset asiat kertovat jotain järjestelmän arvostuksesta erityisesti kehittäjien keskuudessa. Kyseessä on hyvinkin tehokas työkalu myös todella laajojenkin kotisivustojen rakentamiseen. Joomlaan luottavat myös monet tunnetut brändit ja laitokset, kuten Harvard University, IKEA, LINUX, Lipton Ice Tea, Holiday Inn ja Guggeenheim.

Meiltä saat modernit Joomla!-kotisivuratkaisut. Otapa yhteyttä! >>

Tutustu ensin referensseihimme >>

Jätä tarjouspyyntö >> tai soita >>

Aina sujuvaa yhteistyötä!